چسب معمولی میکروسمنت
چسب ضد آب میکروسمنت
چسب ویژه میکروسمنت

خمیر میکروسمنت: مدل های مختلفی از میکروسمنت وجود دارد که هر کدام از آن ها با توجه به شرایطی که دارند کارایی مخصوص به خود را دارند و برای شرایط مختلفی از آن استفاده می کنند. ما در این نوشتار در تلاش هستیم اطلاعاتی را در ارتباط با خمیر میکروسمنت با شما کاربران عزیز در میان بگذاریم. با همراه باشید.

خمیر میکروسمنت | طراحی مدرن | شیمی ساختمان عاج

 از جمله مواد مدرن در صنعت ساختمان سازی می توان به خمیر میکروسمنت اشاره کرد که شباهت بسیاری با سیمان و بتن سنتی دارد و با توجه به ساختار ویژه ای که دارد دوام و ماندگاری بسیاری دارد. این محصول کاربردی ترکیبی از سنگدانه های ریز و پلیمرها است که همانند یک لایه نازک عمل می کند و می توان آن را برای موارد مختلفی از قبیل میز، کف  دیوار استفاده کرد. با کمک خمیر میکروسمنت می توان سطحی بدون درز و صیقلی را به جای گذاشت که حالتی مدرن و زیبا را برای محیط شما به ارمغان می آورد.

شیمی ساختمان عاج

لازم به ذکر است که این محصول کاربردی مزایای بسیاری را برای شما به ارمغان می آورد که از مهم ترین آن ها می توان به طول عمر بالای آن در سطل های بسته بندی به مدت 2 سال اشاره کرد. شما می توانید این خمیر را به صورت رنگی سفارش دهید و زیبایی بسیاری را با کمک آن برای محیط خود به ارمغان بیاورید.

لازم به ذکر است که خمیر فوق قدرت چسبندگی بسیار قوی دارد و می تواند زیرساز مناسبی برای تمامی قسمت ها به شمار آید و با توجه به ویژگی هایی که دارد در برابر ترک خوردگی و شرایط آب و هوایی مختلف مقاومت بالایی را از خود نشان می دهد.

با توجه به قدرت پاک کنندگی بالا و مقاومتی که در برابر لکه و ساییدگی دارد این خمیر گزینه ای بسیار مناسب و ایده ال برای محیط های پرتردد به شمار می آید.

مدل های مختلف خمیر میکروسمنت

با توجه به کاربردهای مختلفی که خمیر میکروسمنت دارد مدل های مختلفی از آن در بازار وجود دارد و شما کاربران عزیز برای آن که بتوانید از این خمیر به بهترین شکل ممکن استفاده کنید لازم است که شناخت کاملی از مدل های مختلف آن داشته باشید از این رو ما در ادامه قصد داریم شما را با کاربرد های مختلف خمیر میکروسمنت آشنا کنیم.

برای زیرسازی و صاف کردن سطوح مختلف می توان از خمیر میکروسمنت یا ساب بیس و در برخی مواقع سوپر ساب استفاده کرد.

برای اجرای بافت های معمولی می توانید از خمیر میکروسمنت مدل مید و بیس کمک بگیرید.

برای اجرای رویه های معمولی از خمیر گرید مید و برای سطوح صاف از از گرید فاین استفاده کنید.

طرز تهیه خمیر میکروسمنت

برای تهیه و تولید خمیر میکروسمنت لازم است که از دستگاه های مختلف که برای این کار استفاده می شود کمک بگیرید چرا که تولید آن دقت و حساسیت بالایی دارد و از همه مهم تر این که مراحل اجرای آن اهمیت بسیاری دارد برای نمونه میکروسمنتی که برای دیوار استفاده می کنید با میکروسمنتی که برای کف به کار می برید کارایی متفاوتی دارد. ما در ادامه شما را با مراحل اصلی تولید خمیر میکروسمنت آشنا خواهیم کرد:

  1. آماده سازی سطح موردنظر
  2. اجرای پرایمر

پخش خمیر میکروسمنت که بهتر است از یک کاردک کمک بگیرید و آن را به صورت مستقیم بر تمامی قسمت های مورد نظر بمالید.

اجرای نهایی، که شامل آب بندی آن می باشد و شما برای آن که نتیجه نهایی رضایت کافی داشته باشید می توانید از لاک پایه کمک بگیرد که مقاومت آن را در برابر سایش و لکه به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

فرمول ساخت خمیر میکروسمنت

برای آن که بتوانید اندازه دقیقی از مواد اصلی به کار رفته برای تولید این محصول به دست بیاورید لازم است که اطلاعات دقیقی در ارتباط با فرمول معمولی خمیر میکروسمنت به دست بیاورید.

سیمان، که از مهم ترین متریال ها به شما می آید و عایق مناسبی را برای شما به همراه دارد.

  • سنگ دانه های ریز
  • پلیمر
  • رنگدانه ها

سخن پایانی

شما کاربران عزیز بهتر است قبل از ساخت خمیر میکروسمنت اطلاعات دقیقی را در ارتباط با متریال های آن، مدل های مختلف میکروسمنت، مزایا و فرآیند آن به دست بیاورید.

همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما ارتباط برقرار کنید.