میکروسمنت دوجزیی: با پیشرفت تکنولوژی، روش های مختلفی به وجود آمده است که می تواند برای پوشش قسمت های مختلف ساختمان استفاده شود و لازم است که بدانید پوشش فوق علاوه بر کارایی بالا روش استفاده بسیار ساده ای دارد به همین دلیل این روزها توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است.

میکروسمنت دوجزیی | طراحی داخلی | شیمی ساختمان عاج

ما در این نوشتار در تلاش هستیم اطلاعاتی را در ارتباط با میکروسمنت دوجزیی که یکی از مدل های میکروسمنت است با شما در میان بگذاریم که بتوانید با اطلاعات بالایی این پوشش را برای ساختمان خود اجرا کنید.

اطلاعاتی در ارتباط با میکروسمنت دوجزیی

میکروسمنت دوجزیی یکی از مدل های رایج ترین و پرطرفدار مدل های میکروسمنت به شمار می آید که به دو صورت مایع و پودری دسته بندی می شوند و قبل از آن که از استفاده کنید لازم است که با همدیگر ترکیب شوند.

میکروسمنت پودر ترکیبی از مواد معدنی چون سیمان است و جز دوم آن شامل پلیمر و رزین هایی است که به آن اضافه می شود و می توان زمان خشک شدن آن را تسریع کرده و به ویژگی های نهایی آن اضافه کند.

با ترکیب دو جز پودر و مایع، میکروسمنت دوجزیی تولید می شود که با کمک آن می توانید سطوح مختلف را پوشش دهید و بیشترین استفاده را برای سطوح کوچک دارد.

استفاده از میکروسمنت دوجزیی، به شرایط شما بستگی دارد و لازم است که بدانید اجرای آن مزایا و معایب مخصوص به خود را دارد که بهتر

 است قبل از اجرای آن اطلاعات لازم را به دست بیاورید.

ویژگی های استفاده از میکروسمنت دوجزیی

استفاده از میکروسمنت دوجزیی با توجه به ویژگی هایی که دارد توجه و نگاه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است و در میان مهندسین و طراحان ساختمانی امتیازات بالایی را از آن خود کرده است.

از بارزترین ویژگی های این پوشش می توان به مقاومت بالای آن، تطبیق پذیری، اجرای آن برای سطوح نابرابر و استحکام بالا اشاره کرد از این رو استفاده از آن برای قسمت های داخلی ساختمان از جمله کف و دیوارها رواج بالایی پیدا کرده است.

استفاده از این پوشش معایبی را نیز برای شما به همراه دارد که ما در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

پیچیدگی بیشتر

اجرای میکروسمنت دوجزیی پیچیدگی بیشتری را در مقایسه با میکروسمنت تک جزیی دارد، زیرا برای استفاده از این پوشش باید دو ماده ( پودر و مایع) را با همدیگر ترکیب شوند و میزان ترکیب این مواد به مهارت بالایی نیاز دارد و وقت بیشتری را از افراد می گیرد و نیازمند تلاش، زمان و دقت بالایی است.

برای آن که بتوانید پوششی مناسب داشته باشید لازم است که پودر میکروسمنت عاج و مواد پلیمری به نسبت های مناسب با همدیگر ترکیب شوند در غیر این صورت امکان شکستن و جداشدن آن از سطح مورد نظر وجود دارد.

کار کردن با میکروسمنت دوجزیی با توجه به حساسیت بالایی که دارد نیاز به تخصص و دانش بسیاری دارد.

توجه داشته باشید که برای اجرای پوشش میکروسمنت باید به سطح مورد نظر و نیاز خود توجه بسیاری داشتته باشید، برای آن که بتوانید انتخاب بهینه ای داشته باشید بهتر است با شماره هایی که در انتهای مقاله درج شده است ارتباط برقرار کنید و با متخصصان ما مشورت کنید و از مشاوره آن ها بهره مند شوید.

دوام میکروسمنت

 طول عمر میکروسمنت به عوامل بسیاری بستگی دارد و یکی از مهم ترین این فاکتورها می توان به طریقه نگهداری و اجرای آن اشاره کرد و در صورتی که به صورت اصولی از این تجهیزات مراقب کنید طول عمر بالایی دارد. از مهم ترین عواملی که می تواند طول عمر میکروسمنت را به همراه داشته باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد:

سطحی که پوشش فوق بر روی آن اجرا می شود بدون شکستگی و نقصی باشد.

برای آنکه کیفیت کار به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کند لازم است که از لایه های نازک میکروسمنت استفاده کنید که تراکم لازم را برای سطح فوق به وجود می آورد.

استفاده از مواد ضدآب می تواند مانع از ترک خوردگی و خشک شدن این پوشش شود.

سخن پایانی

میکروسمنت دوجزیی، یکی از مدل های میکروسمنت است که ترکیبی از میکروسمنت پودری و مایع است و برای استفاده از آن باید این دو ترکیب به میزان استاندارد با همدیگر ترکیب شوند تا کارایی لازم را داشته باشد.